28. marts 2024 • Stil

Vi tænker ofte ikke over, hvor meget vores arbejdsrum egentlig påvirker vores produktivitet. Du har sikkert set et velindrettet hjemmekontor før og tænkt: “Jeg ville ønske, at mit hjemmekontor så sådan ud”. Faktisk kan dit hjemmekontor også komme til at se sådan ud, uden det helt store arbejde. Alt hvad du skal bruge, er vores 4 hemmelige indretningstips, som vil tage dit hjemmekontor til et højere niveau, så du virkelig føler dig produktiv og tilfreds, når du arbejder hjemmefra. Så hvis du er klar, så snup en kop te eller kaffe og læs med her.

Planter, planter og atter planter

Vi kan ikke starte din indretning af hjemmekontoret, uden en ordentlig introduktion til planter. Det er vigtigt som hjemmearbejdende, at holde sig sund og få et frisk pust af grøn energi i dit hjemmearbejdsområde. Planter indenfor, er med til at øge dit humør, din kreativitet og spiller også en vigtig rolle i at reducere stress og nervøsitet. Hvilke slags indendørs planter passer så mest perfekt til et hjemmekontor? Vi kan klart anbefale dig:

  • ZZ planten, også kendt som “Zamioculcas Zamiifolia” er et godt valg for alle, der er vilde med en minimalistisk stil og ikke har meget tid til at vedligeholde og vande i et væk. Planten selv tåler nemt placeringer hvor der ikke er det store lysindfald og vokser stadig normalt under disse forhold. Planten tåler ikke bare lavt lysindfald godt, men også tørke kan ZZ planten håndtere umådeligt godt. En vigtig ting at huske på er, at du altid skal vaske hænder efter at have rørt ved planten, og at du skal sørge for at holde den væk fra børn og kæledyr. En smart måde at beskæftige sig med planten på er at bruge handsker for at undgå hudirritation.
  • Pothos planten / Guldranke er den perfekte plante til hjemmekontoret, hvis du bare har brug for en der vokser relativt hurtigt, uden alt for meget vedligeholdelse. Det eneste, du skal gøre, er at tørre støvet af bladene med en fugtig klud, det er nemt og hurtigt gjort. Selve planten kan tåle at være rimelig tør, dog skal du vande den af og til. Denne plante er perfekt til ethvert indendørs miljø, så hvis du leder efter en nem og enkel løsning er guldranken et oplagt valg.
  • Slangeplanten forbedrer din luftkvalitet, ser utrolig godt ud og kan vokse hvor som helst. Det er ikke underligt, at den er så populær i enhver form for moderne hjemmekontorindretning. Den stammer fra Asien og Afrika er med til at fjerne kræftfremkaldende forurenende stoffer som toluen, CO2, xylen og mange andre. Udover lav vedligeholdelse skal du huske på, at denne plante ikke er skal i nærheden af børn eller kæledyr.

Home office пlants

Gør dit hjemmekontor personligt

Kontoret er et af de rum i boligen, som vi bruger rigtig meget tid i. Derfor er det vigtigt at skabe og designe et rum, som afspejler din personlighed og hvor du føler dig godt tilpas. Vær ikke bange for at skabe et unikt rum, som er totalt meget dig og super autentisk! Her er nogle tips til, hvordan du kan gøre det autentisk og unikt. Det at have en lækker og stilet kontorindretning, er noget som mange mennesker ikke har styr på, eller overhovedet prøver på. Hvordan kunne du tænke dig at skille dig ud og skabe noget unikt? Det at indrette sit hjemmekontor, er en perfekt mulighed for at udforske sig selv, og hvad der får en selv til at føle sig inspireret, glad og produktiv. Du kan eventuelt lave en liste over forskellige ting du kan lide, uanset om det er musik, kultur eller kunst, og se, hvordan du kan udtrykke det og inkorporere det i dit hjemmekontor.

  • Kunst på væggene er en fantastisk måde at gøre dit hjemmekontor unikt på, så sørg for, at det er fyldt med nogle fantastiske billeder eller kunstværker, der repræsenterer de motiver, som du kan lide. Om end det er motiverende citater, abstrakt kunst eller fotografier.
  • Smart tilbehør er også et meget vigtigt aspekt af din kontorindretning, så sørg for, at dit skrivebord, din vindueskarm og dine hylder er fyldt med nogle forskellige figurer eller indretningsgenstande, der repræsenterer din personlighed. Forskellige idéer til skrivebordsindretning kan gøre dit arbejdsområde meget mere kreativt og unikt, så vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige muligheder. Prøv eventuelt også at sætte nogle klistermærker på din pc eller bærbare computer for at give dit arbejdsudstyr en mere personlig og unik vibe.

Home office desk with pink accessories

God belysning er nøglen til et lækkert hjemmekontor

Der er ikke noget godt kontormiljø uden god belysning. Her er nogle af de bedste idéer til hjemmekontorer, der sikrer, at dit rum skiller sig ud og har en god og behagelig belysning.

Hvis du gerne vil fange nogle solstråler i løbet af dagen, er det vigtigt at placere dit bord på en sådan måde, at det får den rette mængde sollys fra vinduet eller vinduerne. Det samme gælder naturligvis for dine planter. Når det kommer til nattevagter, hvor lamper bliver den eneste lysløsning, er det vigtigt at vide, hvordan du placerer dem godt rundt omkring i dit rum. Bordlamper kan give så utroligt meget til din indretning, og det er netop derfor, at du bør sætte en enkel eller to på dit skrivebord. Der findes et hav af lækre skrivebordslamper derude.

Selvfølgelig er hovedbelysningen i rummet det vigtigste, så sørg for at din loftslampe ser ren og pæn ud. I modsætning til en stue behøver loftslampen på et hjemmekontor, ikke at være et stort opmærksomhedspunkt. Når du ønsker at være fokuseret hele dagen, kan en lampe med et et simpelt skandinavisk design, der er betagende, men som samtidig passer ind i omgivelserne, gøre en stor forskel.

Home office with green walls

Vælg den rigtige kontorstol

Vi har sikkert alle sammen mindst én gang, prøvet at føle os ukomfortable på arbejdet eller mens vi arbejder hjemmefra, takket være en dårlig kontorstol. Dette påvirker vores kreativitet, produktivitet, livsglæde og kropsholdning markant. At vælge den rigtige kontorstol til sit hjemmekontor, er en af de vigtigste ting, når det kommer til indretningen af dit hjemmekontor, hvilket er derfor vi gerne vil hjælpe dig med at finde den perfekte stol til dit hjemmekontor!

Når du vælger en kontorstol, er det vigtigt at sikre dig, at komforten og de æstetiske aspekter er i tip top, samt at kvaliteten er i top. Hvis du er en person, der sætter komfort over alt andet, kan vores “Futura kontorstol” være perfekt til din ryg og generelle komfort. Denne kontorstol er med til at massere din ryg i løbet af dagen og vil klart øge dit humør og gøre dig mere produktiv.

Stabilitet er en anden vigtig faktor, når det kommer til kontorstole og vores “Laguna kontorstol, høj” giver dig lige præcis det, samt god komfort. Med et stort ryglæn og et fast sæde får du en oplevelse, der vil holde dig fokuseret og skarp på alle tidspunkter i løbet af dagen.

Home office with electric standing desk and office chair with pillow

40% RABAT
2499 kr
1899 kr
1199 kr