Hos Nordina Home, forstår vi, at dit hjem er dit fristed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at skabe et rum, som du elsker og føler dig stolt af.

VORES VISION

En historie om ekspertise

Noget af det første, du skal vide om os i Nordina Home, er, at eksklusive møbler skal være tilgængelige for alle. Vi stræber hver dag efter at komme et skridt nærmere vores fælles mål. Vores levende billeder vil få dig til at føle duften og strukturen af den skandinaviske natur. Vi er stadig en ung virksomhed, der ledes af erfarne ledere med over 20 år i branchen. Vi specialiserer os i skandinavisk Mid-Century Modern-design, men henter også inspiration fra Japandi, French Country og flere andre designstilarter.

Vores kontor ligger på Østerbrogade i København, og vi sender på tværs af Danmark med GLS. Afhængigt af dine møbler kan levering kun tage et par dage. Med Nordina Home kan du nemt forvandle ethvert rum til et hjem.

VORES MØBLER

Gør dit hjem endnu mere lækkert

Vi tror fuldt og fast på, at design og boligindretning er de bedste måder, hvorpå du kan udtrykke din sande personlighed og få dit hjem til at føles levende. En af måderne at gøre dette på er ved hjælp af upåklagelig skønhed og funktionel enkelhed fra Mid-Century Modern-designet. Dette moderne design er skabt af kreativitet og frihed, idet det blander traditionelle og moderne stile, både indenfor og udenfor dit hjem. Ved at blande forskellige stilarter og materialer gør Mid-Century Modern-designets ubesværede æstetik enhver indretning mere eksklusiv, smuk og komfortabel.

VORES BÆREDYGTIGHED

Godt for dig, bedre for jorden

Jorden skal ikke lide under de skadelige konsekvenser af veldesignede møbler. Derfor er alle vores møbler omhyggeligt håndlavet af de fineste veganske materialer, hvilket i høj grad bidrager til at mindske mængden af CO2, der frigives i atmosfæren. Ved at købe miljøvenlige møbler, bidrager du til den vigtige faktor, nemlig bæredygtighed og samtidig investerer du i smukke møbler, der er designet til at holde godt, langt ud i fremtiden.