#01 FORDELE

Hvordan vil vores produkter forbedre din virksomhed?

Dit nye kontorudstyr vil have en enorm positiv indvirkning på dine medarbejdere på så mange forskellige måder. Mange af vores produkter som eksempelvis vores ståbord og kontorbord, er afgørende for dit helbred. Vores borde er med til at forbedre din kropsholdning og puls, hvilket har en enorm positiv indflydelse på din krop i det lange løb. Forøgelse af dine energiniveauer og overordnede produktivitet vil uden tvivl give dig bedre forretningsresultater og færre overspringshandlinger.

#02 STØTTE

Hvordan booster et hæve sænkebord dit arbejdsflow?

Vidste du, at din kropsholdning påvirker dit humør markant? At arbejde i 8 timer i samme siddestilling, kan sænke dit energiniveau og mindske din produktivitet markant. Det at stå op i løbet af dagen, gør en kæmpe ændring – Ikke bare for dit humør, men også for din produktivitet og generelle sundhed. Mere specifikt sænker det risikoen for fedme og hjertesygdomme, samt forhindrer og nedsætter rygsmerter og forhøjet blodsukker.

#03 DESIGN

Opfrisk dit skrivebord

Ethvert arbejdsrum skal være imødekommende for medarbejdere, såvel som kunder og samarbejdspartnere. Æstetik spiller en stor rolle, i at øge den samlede glæde og energi i din virksomheds lokaler. En renovering af dit kontor er den bedste måde at opnå dette på, især vha. nogle stilfulde nye møbler. Vores Altana Kontorbordes bølgede design, bringer en stærk følelse af stil til dit kontor, mens det stadig holder indretningen professionel med den skandinaviske minimalisme.

#04 FUNKTIONER

Hvilke fordele får jeg som erhvervskunde?

 • Nemmere betalingsmulighed med bankoverførsel
 • Modtag fakturaer på en hurtig måde til dit regnskab
 • Dedikeret B2B-team med et enkelt klik væk til al info og viden
 • Organiseret levering, der passer til din forretnings tidsplan
 • Nem bestillingsproces uden behov for konti

#05 SPECIELLE TILBUD

Hvad er en dobbel-rabat?

Midt i det igangværende udsalg, kunne vi ikke lade være med at give en lille overraskelse. Til ære for vores nyligt lancerede B2B-program, tilføjede vi en vanvittig rabat, til alle vores fremtidige kunder. Det betyder, at vi kan tilbyde dig eksklusive priser, udover dem du allerede ser på vores hjemmeside. Hvordan fungerer det så? Meget simpelt faktisk. Jo flere produkter du køber, jo mere sparer du, da rabatprocenten stiger for hvert ekstra køb.

#06 LOGISTIK

Stærk logistik og infrastruktur

Vores lagre hos Nordina Home, har en fantastisk pladskapacitet, som hjælper os med at organisere vores ordre og fuldføre dem rettidigt. Derudover har vi vores faciliteter i forskellige andre lande, ikke bare Irland, hvilket hjælper os med at udvide og forbedre kvaliteten af ​​vores produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er jeres produkter gode til min virksomhed?

Udover en luksus kvalitet og høj komfort, har vores stole et stort udvalg af forskellige farver og designstile, som giver den ideelle komfort til eksempelvis restauranter og catering faciliteter.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Der findes ikke en grænse for, hvor mange stole du kan bestille.

Hvordan skal jeg vedligeholde og rengøre mine stole?

Der er forskellige måder at rengøre og vedligeholde vores stole på, afhængigt af modellen, her finder du lidt rengøringsvejledning til hver enkelt.

Indiana stol
Sørg altid for at rengøre dine træmøbler med en fugtig mikrofiberklud, for at fjerne enhver form for snavs eller støv, der måtte være på stolen. Vand på træ i længere tid, er aldrig en god idé, så tør det hurtigt af med en anden tør mikrofiberklud. En hurtig aftørring med en tør mikrofiberklud er nok.

Evdano stol
De fleste af hørmøblerne bliver rene, hvis du blot bruger en klud og gør den fugtig med rent vand. For mindre pletter, kan du gå med hvid eddike, som er en anden fantastisk naturlig pletfjerner.

Packard, Wayner og Wolfgang stol
Ideelt set bør du blande varmt vand med opvaskemiddel for at skabe en rengøringsopløsning først. Dyp kluden i opløsningen og rengør overfladen af ​​din stol. Brug derefter en tør mikrofiberklud, til at tørre den af. God vedligeholdelse vil forlænge stolenes levetid og højne gæsteoplevelsen, så din restaurant kan få flere gode anmeldelser og flere kunder.

Kan dine stole stables?

Vi sælger fem forskellige modeller med tre forskellige farvevarianter med de to undtagelser, Evdano stolen med 7 farvevarianter og Wayner stolen med 5 farvevarianter.

Hvor mange forskellige modeller sælger i til B2B catering formål?

Selvom ikke alle vores stole kan stables, er de meget nemme at bære rundt på og passer ind, i selv de mindste rum.

Hvilke fordele får jeg som erhvervskunde?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1000 €
 • Star iconDedikeret B2B-team med et enkelt klik væk til al info og viden
 • Truck iconOrganiseret levering, der passer til din forretnings tidsplan
 • Receipt iconModtag fakturaer på en hurtig måde til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces uden behov for konti

  Tal med vores B2B-specialist

  For dine nuværende og fremtidige projekter skal du kontakte vores dedikerede team af fagfolk.

  Eller send os bare en mail til kundeservice@nordinahome.dk