#01 VISION

Diamanter varer evigt

Vores virksomhed har haft privilegiet af at arbejde, med nogle af de mest eksklusive diamant brands i Storbritannien og USA. Du behøver ikke at være James Bond for at vide, at diamanter varer evigt, og det er præcis derfor, vi ønskede at dekorere nogle lækre områder med vores smukke møbler.

#02 VORES PARTNERE

Mærk kærligheden med Vashi

Uanset om du bor i eller blot besøger Manchester og London, kan du støde på Vashi’s diamant butikker. Vi mener, at enhver kunde fortjener eksklusive møbler i sit moderne interiør, designet med kærlighed og passion. Udover deres smukke smykker kan du støde på nogle af vores mest populære møbler.

#03 VORES PARTNERE

Eksklusivt touch med Valentina Kova

US Palm Beach, Florida og New York er stederne, hvor du finder de mest betagende smykker. Valentina Kovas elegance inspirerede os til at bidrage til deres fantastiske interiør med nogle af vores mest eksklusive stolstykker. Vi opfordrer dig til at kigge rundt i deres butik og finde en gave til dine kære eller dig selv.

#04 SAMARBEJDER

Lokale samarbejder

At danne partnerskab med forskellige eksklusive smykke brands i diverse lokalområder har ikke bare hjulpet os med at udvide vores forretning, men også lært os en masse nyt. Ved at bringe vores møbler ind i så mange forskellige eksklusive interiør, har vores vision for fremtiden udvidet sig. Nu er vi mere dedikerede end nogensinde til at skabe endnu flere nye og fantastiske samarbejdsaftaler.

#05 SPECIAL TILBUD

Hvad er en dobbelt discount?

Midt i et igangværende udsalg, fik vi lyst til at overraske med noget helt specielt. For at fejre vores nylancerede B2B program, har vi tilføjet en ny rabat til alle vores fremtidige kunder. Dette betyder at vi kan tilbyde dig eksklusive priser, udover dem som du allerede finder på vores hjemmeside. Hvordan fungerer det så? Det er super simpelt. Jo flere enheder du køber, jo mere sparer du, i takt med at rabatprocenten stiger for hvert ekstra køb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er jeres produkter velegnede til min virksomhed?

Udover møblernes eksklusive kvalitet, vores stoles udvalg af farver og unikke komfort, gør dem idéelle til restauranter, kantiner og lign.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Der findes ikke en begrænsning på, hvor mange stole du kan bestille.

Hvordan skal jeg vedligeholde og rengøre mine stole?

Afhængig af hvilken stol der er tale om, er der forskellige måder at rengøre og vedligeholde den enkelte stol på.

Indiana stolen
Sørg altid for at gøre dine træmøbler rent, med en fugtig mikrofiberklud for at fjerne enhver form for snavs eller støv. Vand på træ er aldrig en god idé i længere tid, da det kan påvirke træet markant. Tør hurtigt vandet af med en anden tør mikrofiberklud.

Evdano stolen
Hvis du bare bruger en fugtig klud og blander den med vand. For mindre pletter, anbefaler vi at du bruger hvid eddike, som er en fantastisk naturlig pletfjerner.

Packard, Wayner og Wolfgang stolene
Ideelt set bør du blande varmt vand med opvaskemiddel for at skabe en rengøringsopløsning først. Dyp kluden i sæbeopløsningen og rengør overfladen af ​​din stol. Brug en tør mikrofiberklud bagefter til at tørre den af. God vedligeholdelse vil forlænge stolenes levetid og løfte oplevelsen, så din restaurant kan få flere gode kundeanmeldelser, for selv de små ting som en lækker stol, kan være prikken over i’et for din kunde.

Kan stolene stables?

Vore stole kan ikke stables, men de er lette at flytte rundt på.

Hvor mange forskellige modeller sælger i til B2B catering formål?

Alle de modeller vi har på siden, sælger vi også til B2B regi.

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to help@nordinahome.ie