Erklæring mod moderne slaveri

Vi handler med absolut integritet over for alle vores medarbejdere og vil aldrig tvinge eller pålægge uautoriseret eller ulovligt arbejde imod deres frie vilje.

Det er også afgørende, at vi modsætter os værdierne i enhver organisation, virksomhed eller virksomhed, der på nogen måde støtter slaveri eller menneskehandel af enhver art.

Børn går i skole, de arbejder ikke

Hvert barn bør lære at skabe, i stedet for at arbejde. Vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at vores leverandør aldrig udnytter børnearbejde i nogen form.

Vores virksomhed opfordrer alle vores børn til at lege, og vi er meget taknemmelige for at kunne donere Lego til flere lokale børnehaver.

Stærke kvinder driver vores virksomhed

Vi tror på, at enhver stærk virksomhed altid har stærke kvinder i ledelsesstillinger. Eftersom vores Nordina Home managerhold har udvidet sig gennem årene, har vi tiltrukket flere utrolige kvinder til vigtige stillinger. I dag er 4 ud af 7 af vores ledere stærke kvinder, klar til at påtage sig enhver udfordrende opgave. Vi er stolte af deres bidrag og værdsætter mangfoldighed og ligestilling i vores ledelsesteam.

Vores bæredygtige samarbejdspartnere

Da alle vores B2B partnere arbejder hårdt for at holde vores miljø grønt, stræber vi efter det samme. Det er vigtigt for os at indgå partnerskab med virksomheder, der er bevidste og har langsigtede og positive visioner. Dette er en af hovedårsagerne til, at vi indgik partnerskab med bl.a. DPD, da de bruger elektriske biler til at levere alle vores ordrer på den mest bæredygtige måde. Dine ordrer er aldrig skadelige for miljøet. Vi stræber efter at minimere vores økologiske fodaftryk og værner om en grøn og bæredygtig fremtid.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kvinder er i en beslutningstagende position i jeres virksomhed?

Mere end 50% af vores topstillinger er besat af dygtige kvinder.

Hvordan bidrager jeres virksomhed til miljøet?

Mindre emballage og det faktum at 98% af vores produkter er lavet af vegansk læder, er nogle af de største ting vi har indført for at være grønnere og mere bæredygtige.

Hvor kan jeg læse jeres erklæring mod moderne slaveri?

Du kan læse hele vores erklæring mod moderne slaveri, lige her.

Hvordan sparer jeres virksomhed på strømmen?

I 2024, begyndte vores designteam at rendere videoer gennem en tredjepart, for at undgå at bruge store mængder af elektricitet. Dette har reduceret vores elektricitetsforbrug markant.

Hvilke typer virksomheder støtter i?

Vi støtter mange forskellige virksomheder, men primært lægger vi mest energi i virksomheder indenfor sundhedssektoren og skoler, institutioner m.m.

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

  • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
  • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
  • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
  • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
  • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet