#01 SUNDHEDSFORDELE

Vidste du, at du bare ved at stå op i løbet af din arbejdsuge kan forbrænde næsten 1000 kalorier, når ugen er slut? Selvfølgelig behøver du ikke at stå op hele dagen, men skiftet mellem at sidde og stå i løbet af dine arbejdstimer, vil gavne dig positivt. Det er blevet vist, at at stå op i løbet af eftermiddagen forbrænder omkring 170 kalorier om dagen. Udover disse fordele vil det at have et hæve sænke skrivebord også mindske risikoen for hjertesygdomme.

#02 VÆGTTAB

Nem adfærdsændring – Stor forskel

Vi ved, at bevægelse er vigtigt, men når man er overvældet af arbejde og forpligtelser, kan være svært at passe ind i skemaet. Alligevel ønsker vi stadig at implementere små adfærdsændringer, der vil gavne vores sundhed på lang sigt. At have et hæve sænke skrivebord er en smart og effektiv måde at gøre dette på, uden at gå på kompromis med ens produktivitet og arbejdsopgaver.

#03 AVANCERET TEKNOLOGI

Smart teknologi der hjælper dig med dine mål

Med en simpel og intelligent teknologi, der er nem at bruge, kan du hurtigt justere din sidde- og stå position, så den passer til din højde. Hvis du vil skifte til siddestillingen, skal du klikke på nummer et, mens du for at stå bare skal klikke på nummer to, easy – peasy. Et enkelt klik er alt hvad der skal til for en sundere livsstil.

#04 KUNDESERVICE

Ræk ud til os hvis du har brug for support

Vores dedikerede B2B team, er her for at give dig alle de svar du måtte have behov for. Tøv ikke med at ræk, hvis du har brug for svar på nogle spørgsmål. Fra generelle spørgsmål til hjælp med specifikke situationer, så står vi her altid, klar til at hjælpe!

#05 LOGISTIK

Stærk logistisk infrastruktur

Vores Nordina Home varehuse har en stærk pladskapacitet, som hjælper os med at organisere og effektivt at pakke og klargøre vores ordre, i tide. Udover dette, så har vi faciliteter i andre lande end bare Storbritannien, som hjælper os med at ekspandere og øge kvaliteten af vores produkter.

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan vil et hæve sænkebord bidrage til min sundhed?

Forskellige sundhedsforskningsstudier har vist, at skift mellem at sidde og stå i løbet af dagen mindsker risikoen for at blive træt. Resultatet er en bedre hjerterytme og bedre blodomløb. Derudover forbedres dit humør generelt, når din krop skifter positioner i løbet af dagen. Ved at stå op i løbet af din arbejdsuge kan du forbrænde næsten 950 kalorier, når ugen er slut. Hæve sænke skriveborde reducerer også risikoen for hjertesygdomme med 50%, som det vises i store og anerkendte sundhedsstudier.

Hvor passer et hæve sænkebord bedst ind i min indretning?

Triton elektriske hæve sænkebord, passer perfekt til kontoret eller soveværelset. Du kan justere skrivebordets højde efter behov og placere nogle smukke dekorative møbler eller andet, for yderligere at dekorere bordet.

Hvilket materiale består bordet af?

Alle vores hæve sænkeborde er lavet af carbon stål.

Hvad er fordelene ved de forskellige størrelser af bordplader?

Fordelene ved de forskellige størrelser vi har er, at du helt sikkert kan finde en bordplade, der størrelsesmæssigt passer perfekt ind i dit rum.

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to help@nordinahome.ie