#01 SPECIALTILBUD

Velkommen, kære indretningsdesigner

Mange af vores kunder er som dig, en passioneret indretningsdesigner, som gerne vil finde de fedeste møbler på markedet til at designe med. Vi har lavet nogle specielle handelskonti, som er her for at hjælpe dig som indretningsdesigner, med at få bedre tilbud og gjort det lettere for dig at finde møbler, som fuldender din indretning. Du er mere end velkommen til at blive en del af os og tage hul på dine fordele, allerede i dag.

#02 FORDELE

Tag hul på dine eksklusive fordele

Hvis du er en indretningsdesigner, så er du sandsynligvis på udkig efter møbler af den højeste kvalitet. Du leder efter det perfekte tilbud. Udover de mange smukke møbler, giver vores handelskonti dig muligheden, for at få eksklusive priser, som kun er tilgængelige for vores specielle medlemmer. Bliv en del af os i dag og få dine eksklusive fordele.

#03 LOGISTIK

Prioriter dine ordre

Hvis du er en af vores specielle medlemmer, så fortjener du også en behandling udover det sædvanlige. Vi værdsætter vores kunder, ligesom vi værdsætter vores dedikerede kundeservice, men til de af vores kunder som har en konto, har vi forberedt en personaliseret concierge, som er her for at prioritere din ordre. Ligeså, med din handelskonto, vil du indgå i vores logistiske værdikæde, som altså betyder at vores dedikerede team vil sørge for at din pakke bliver leveret hurtigst muligt, med høj prioritet.

#04 KUNDESERVICE

Tillid og troværdighed

For at skabe et brand som du kan stole på, har vi dedikeret en masse tid på at sikre os, at alle vores produkter overholder en høj standard af kvalitet. Vi mener at det at give tillid og troværdighed, er en topprioritet, og vores kunder skal vide at vi med vores dedikerede supportteam, prioritering af ordre og mange andre eksklusive fordele, altid er klar til at servicere vores kunder, med et kæmpe smil på læben. Bliv en del af familien i dag og oplev alle de skønne fordele.

Oftest stillede spørgsmål

Hvorfor er jeres produkter et godt fit for mine handelskunder?

Udover møblernes premium kvalitet, vores stoles udvalg af farver og unikke komfort, gør dem idéelle til restauranter, kantiner og lign.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Der findes ikke en begrænsning på, hvor mange stole du kan bestille.

Hvordan skal jeg vedligeholde og rengøre mine stole?

Afhængig af hvilken stol der er tale om, er der forskellige måder at rengøre og vedligeholde den enkelte stol på.

Indiana stolen
Sørg altid for at gøre dine træmøbler rent, med en fugtig mikrofiberklud for at fjerne enhver form for snavs eller støv. Vand på træ er aldrig en god idé i længere tid, da det kan påvirke træet markant. Tør hurtigt vandet af med en anden tør mikrofiberklud.

Evdano stolen
Hvis du bare bruger en fugtig klud og blander den med vand. For mindre pletter, anbefaler vi at du bruger hvid eddike, som er en fantastisk naturlig pletfjerner.

Packard, Wayner og Wolfgang stolen
Ideelt set bør du blande varmt vand med opvaskemiddel for at skabe en rengøringsopløsning først. Dyp kluden i sæbeopløsningen og rengør overfladen af ​​din stol. Brug en tør mikrofiberklud bagefter til at tørre den af. God vedligeholdelse vil forlænge stolenes levetid og løfte oplevelsen, så din restaurant kan få flere gode kundeanmeldelser, for selv de små ting som en lækker stol, kan være prikken over i’et for din kunde.

Kan jeres stole stables?

Nej, vores stole kan ikke stables. Dog er de lette og nemme at bære rundt på.

Hvilke modeller sælger i til B2B?

Alle de modeller vi har på siden, sælger vi også til B2B regi.

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to b2b@nordinahome.ie