#01 MENNESKER

Skab nye relationer

At skabe stærke relationer på en arbejdsplads, er yderst vigtigt. Det skaber en stærk kemi på kontoret og giver positive resultater, ikke bare på hele kontoret, men også på det individuelle niveau. Modsat typiske bestyrelseslokaler, så er mødelokaler mere kompakte, men det giver også en følelse af at være mere varme og indbydende, sammenlignet med bestyrelseslokaler, hvor der ofte er mere rum mellem de forskellige pladser. Det er præcis derfor, at det er enormt vigtigt at have de rigtige stole, der er komfortable og flotte, som passer til dit mødelokale.

#02 KVALITET

Et langt mere produktivt mødelokale

Møder kan ofte være trættende, specielt når det er lange møder og man snakker tunge emner. Derfor er det vigtigt at ens team stadig bibeholder produktiviteten og energiniveauerne stabilt, selv igennem de hårde opgaver og møder. Udover komfort, som er enormt vigtigt, giver vores kontorstole’s kryds syning den nødvendige luftgennemstrømning, som modvirker sved, i de lange timer i mødelokalet.

#03 DESIGN

Dekorer dit rum

Et sandt mødelokale, har altid en indbydende atmosfære, der får folk til at føle sig afslappede, så folk kan snakke bedre sammen, og dermed arbejde mod den fælles vision. Dekorer dit rum med et par planter, personlige dekorative møbler og nogle lækre kontormøbler, det vil uden tvivl gøre mødelokalet langt mere behageligt at være i og vil få timerne til at føles kortere.

#04 KUNDESERVICE

Ræk ud hvis du har brug for support

Vores dedikerede B2B team, er her for at give dig alle de svar du måtte have behov for. Tøv ikke med at ræk, hvis du har brug for svar på nogle spørgsmål. Fra generelle spørgsmål til hjælp med specifikke situationer, så står vi her altid, klar til at hjælpe!

#05 LOGISTIK

Stærk logistisk infrastruktur

Vores Nordina Home varehuse har en stærk pladskapacitet, som hjælper os med at organisere og effektivt at pakke og klargøre vores ordre, i tide. Udover dette, så har vi faciliteter i andre lande end bare Irland, som hjælper os med at ekspandere og øge kvaliteten af vores produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke stole passer bedst til mit mødelokale?

Det er selvfølgelig op til dig hvad du synes der passer bedst, men vi kan klart anbefale vores kontorstole.

Hvor mange produkter kan jeg bestille?

Der findes ikke en begrænsning på, hvor mange stole du kan bestille.

Hvorfor er jeres stole velegnede til min virksomhed?

Udover stolenes førsteklasses kvalitet, passer stolenes udvalg af farver og uovertruffen komfort dem ideelle til restauranter og catering faciliteter.

Hvordan får jeg adgang til en B2B specialist?

Ved at blive B2B kunde hos os, får du direkte adgang til en B2B specialist.

Skal jeg bekymre mig om larm fra jeres stole?

Vi har designet vores kontorstole til at være så lydløse som muligt. For en smidig og jævn bevægelse uden nogle former for støj, anbefaler vi dig vores premium olie til hjulene, som du kan få med kontorstolene.

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to help@nordinahome.ie