#01 RECEPTION

Opgrader din reception

Det er ligemeget om du er tandlæge, kiropraktor eller en anden form for kliniker, din reception noget af det vigtigste, ift. Det du signalerer til klienten, da det er der de får deres første indtryk oftest. Om du har brug for en kontorstol som udstråler professionalisme eller en smuk og komfortabel stol til dit venteområde, kan du altid finde noget godt i vores store katalog.

#02 EKSKLUSIV KOMFORT

Gør det behageligt for dine klienter

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at føle sig komfortabelt, når man er i terapeutiske eller behandlings-lignende miljøer. Mens vi har arbejdet på forskellige faciliteter, realiserede vi at vores terapi- og psykolog klienter, er dem som har mest brug for komfort til deres klienter. Terapeutiske samtalerum og venteværelser, skal føles indbydende, varme og afslappede, det er præcis derfor vi er her, for at kunne bistå dig med de rigtige møbler, der giver præcis den atmosfære du søger.

#03 STORT UDVALG

Vælg dine favoritmøbler

Som med ethvert interiør, har forskellige virksomheder også brug for forskellige ting. Vi opfordrer dig til at finde en lækker stol og et skrivebord, der passer til dit rum. Mens en kontorstol kan være idéel til en reception eller kontor, kan du finde mange andre og unikke stole til eksempelvis møderum, i varme farver, i vores store katalog.

#04 REDUCER STRESS

Varme farver giver troværdighed

Mange studier viser, at hele 8 ud af 10 mennesker føler sig stressede, når de venter et opkald fra enten deres læge, tandlæge eller terapeut. Dette studie er også årsagen til at flere og flere private klinikker bruger varme farver i deres lokaler. Vores mission er at give den varme til vores stole. Med mange muligheder at vælge imellem, kan du vælge den, der passer bedst til dit unikke rum.

#05 KUNDESERVICE

B2B Program til Privatklinikker

Hos Nordina Home er vi meget taknemmelige for de mange fantastiske oplevelser vi har med at sælge vores luksuriøse møbler til forskellige klinikker rundt omkring i hele Europa. Hos Nordina Home prøver vi konstant at gøre os umage, så vi kan levere den bedste service og den højeste kvalitet til vores B2B kunder, i hele verden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke stole passer bedst til min privatklinik?

Mens du har brug for en mere komfortabel løsning som Packard-stolen til dit venteværelse, er vores varmeste anbefaling til dit receptionsområde vores medium kontorstol. Til et kontor på en privatklinik, bør du helt sikkert vælge en høj kontorstol.

Hvilke møbler udover stole, kan passe godt ind i min privatklinik?

Skriveborde kan være en fantastisk tilføjelse. De kan fungere som opbevaring for dit papirarbejde, samt kan de også være et smukt dekorativt element, hvor du kan placere ekstra lækre og flotte ting som som planter, vaser m.m.

Skal jeg bekymre mig om larm fra jeres stole?

Vi har designet vores kontorstole til at være så lydløse som muligt. For en smidig og jævn bevægelse uden nogle former for støj, anbefaler vi dig vores premium olie til hjulene, som du kan få med kontorstolene.

Hvilken stol skal jeg bruge i mit terapirum?

Vores høje kontorstol kan være en idéel løsning til dit kontor. Det udstråler autoritet og professionalisme, mens det stadig ser smukt ud og føles komfortabelt.

Hvordan får jeg adgang til en jeres B2B specialist?

Ved at blive B2B kunde hos os, får du med det samme adgang til vores specialister og meget mere…

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to help@nordinahome.ie