#01 KUNDESERVICE

Imponer dine kunder

Dine kunder fortjener den bedst mulige spiseoplevelse. Med tiden vælger flere og flere restauranter over hele verden skandinaviske møbler som deres primære valg, og det er der mange gode grunde til. Udover den åbenlyse popularitet af denne stil, er skandinavisk design enkelt og praktisk, hvilket gør det nemt at integrere det i forskellige typer interiører.

#02 STØTTE

Vælg den rigtige stol

Som catering facilitet, har du mange forskellige muligheder af stole, at vælge imellem. Hvis du har besluttet dig for at gå efter skandinavisk stil, kan Crossback stolen måske være det sikreste valg af flere årsager. Fremstillet af træ, er denne siddeplads en klassiker, der perfekt balancerer fantastisk æstetik og kvalitet af den højeste kaliber, samtidig med at den komplimenterer dit rum og dit spisebord.

#03 BRUGEROPLEVELSE

Skræddersyet til dig

Vi er vokset som virksomhed gennem mange år, men vores kunder er også vokset. Større ordrer, har fået os til at rette fokus mod ikke bare private kunder, men også klienter, der ejer restauranter og stiller større krav. Gennem årene har vi udviklet en særlig behandling til sådanne kunder, og vi har også tilpasset vores brugeroplevelse for at gøre din rejse langt mere behagelig.

#04 VORES PARTNERE

Mowgli Street Food

Jeres Crossback stole er fremtrædende i vores lille restaurant. Da rummet har en vintage- og træagtig stil, passer denne stol perfekt til vores lokale. Hele indkøbsprocessen var også super nem og ligetil. Tusind tak for en god oplevelse.

#05 SPECIALTILBUD

Hvad er en dobbelt discount?

Midt i et igangværende udsalg, fik vi lyst til at overraske med noget helt specielt. For at fejre vores nylancerede B2B program, har vi tilføjet en ny rabat til alle vores fremtidige kunder. Dette betyder at vi kan tilbyde dig eksklusive priser, udover dem som du allerede finder på vores hjemmeside. Hvordan fungerer det så? Det er super simpelt. Jo flere enheder du køber, jo mere sparer du, i takt med at rabatprocenten stiger for hvert ekstra køb.

#06 LOGISTIK

Stærk logistisk infrastruktur

Vores Nordina Home varehuse har en stærk pladskapacitet, som hjælper os med at organisere og effektivt at pakke og klargøre vores ordre, i tide. Udover dette, så har vi faciliteter i andre lande end bare Irland, som hjælper os med at ekspandere og øge kvaliteten af vores produkter.

Oftest stillede spørgsmål

Hvilke stole er bedst til min restaurant?

Vores varme anbefaling er bestemt vores Indiana stol eller Packard stol, men vi opfordrer dig stadig til, selvfølgelig at vælge den, der passer bedst til dit interiør. Tøv ikke med at rådføre dig med vores personlige B2B-designekspert for at få rådgivning og hjælp til at træffe det rigtige valg. Vi er her for at sikre, at du får den perfekte stol til din restaurant.

Hvor mange produkter kan jeg bestille?

Der findes ikke en begrænsning på, hvor mange stole du kan bestille.

Kan jeres stole stables?

Vores stole kan ikke stables, dog er de lette at bære rundt på og fylder ikke alt for meget.

Hvilke modeller sælger i til B2B?

Alle de modeller vi har på siden, sælger vi også til B2B regi.

Hvorfor er jeres stole velegnede til min restaurant?

Udover stolenes førsteklasses kvalitet, passer stolenes udvalg af farver og uovertruffen komfort dem ideelle til restauranter og catering faciliteter.

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to help@nordinahome.ie