#01 VORES PARTNERE

Samarbejde med Trinity College

I samarbejde med et af de førende universiteter i Irland har vi slået os sammen for at imødekomme deres studerende med de fineste kvalitetsstole. Vi er beærede over at være akkrediteret som en af universitets møbelleverandører. For at imødekomme alle kvalitets- og juridiske krav har vores håndværkere kombineret års erfaring med naturlige materialer for at skabe en enestående kvalitet, der efterlever alle krav og behov.

#02 KVALITE>T

Professionel standard

Hvert eneste partnerskab vi laver, tvinger os til at levere en ekstra indsats, når det kommer til kvaliteten af vores service og vores produkter. Med fokus på vores studerende, ønsker vi at give dem noget unikt og noget som fungerer godt rent praktisk. Fantastisk holdbarhed, kombineret med smuk æstetik, vil ikke bare opgradere interiøret, men også øge den studerendes fokus i løbet af de ofte lange studietimer.

#03 VISION

Vi investerer i de unges fremtid

At kunne bidrage til Danmarks unge fremtid er både et stort ansvar og en stor ære. Dette privilegium har inspireret os, til at udvikle det rigtige design, der passer til enhver studerende der har brug for en behagelig stol, som man kan koncentrere sig i. Med både fantastisk stabilitet og udholdenhed er vores kontorstol designet til at holde mange år ud i fremtiden og give dig den rette støtte, som du har brug for.

#04 KUNDESERVICE

Fordi du fortjener førsteklasses komfort

Du behøver ikke at gå på et af de mest prestigefyldte universiteter, alle unge fortjener luksuriøs komfort. Da så mange studerende er skiftet til fjernundervisning, er dette en perfekt mulighed for at opgradere dit studieudstyr. Få dit kombinerede kontor skrivebord og kontorstol for at maksimere din produktivitet og øge glæden i din studietid og mange år ud i fremtiden.

#05 KUNDESERVICE

Hvad er en dobbelt discount?

Midt i et igangværende udsalg, fik vi lyst til at overraske med noget helt specielt. For at fejre vores nylancerede B2B program, har vi tilføjet en ny rabat til alle vores fremtidige kunder. Dette betyder at vi kan tilbyde dig eksklusive priser, udover dem som du allerede finder på vores hjemmeside. Hvordan fungerer det så? Det er super simpelt. Jo flere enheder du køber, jo mere sparer du, i takt med at rabatprocenten stiger for hvert ekstra køb.

#06 LOGISTIK

Stærk logistisk infrastruktur

Vores Nordina Home varehuse har en stærk pladskapacitet, som hjælper os med at organisere og effektivt at pakke og klargøre vores ordre, i tide. Udover dette, så har vi faciliteter i mange lande, som hjælper os med at ekspandere og øge kvaliteten af vores produkter.

Oftest stillede spørgsmål

Hvorfor er jeres stole et godt fit til min virksomhed?

Udover deres førsteklasses kvalitet, kommer vores stole i forskellige farver og fantastisk komfort. Derfor er de ideelle til restauranter og catering faciliteter.

Hvor mange varer kan jeg bestille?

Der findes ikke en begrænsning på, hvor mange stole du kan bestille.

Hvordan skal jeg vedligeholde og rengøre mine stole?

Afhængig af hvilken stol der er tale om, er der forskellige måder at rengøre og vedligeholde den enkelte stol på.

Crossback stolen
Sørg altid for at gøre dine træmøbler rent, med en fugtig mikrofiberklud for at fjerne enhver form for snavs eller støv. Vand på træ er aldrig en god idé i længere tid, da det kan påvirke træet markant. Tør hurtigt vandet af med en anden tør mikrofiberklud.

Evdano stolen
Hvis du bare bruger en fugtig klud og blander den med vand. For mindre pletter, anbefaler vi at du bruger hvid eddike, som er en fantastisk naturlig pletfjerner.

Packard, Wayner og Wolfgang stolene
Ideelt set bør du blande varmt vand med opvaskemiddel for at skabe en rengøringsopløsning først. Dyp kluden i sæbeopløsningen og rengør overfladen af ​​din stol. Brug en tør mikrofiberklud bagefter til at tørre den af. God vedligeholdelse vil forlænge stolenes levetid og løfte oplevelsen, så din restaurant kan få flere gode kundeanmeldelser, for selv de små ting som en lækker stol, kan være prikken over i’et for din kunde.

Kan jeres stole stables?

Nej, vores stole kan ikke stables. Dog er de lette og nemme at bære rundt på.

Hvilke modeller sælger i til B2B?

Alle de modeller vi har på siden, sælger vi også til B2B regi.

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to help@nordinahome.ie