Skræddersyet til din virksomhed

Vi introducerer den nyeste must-have til dit hjem, en fantastisk fusion af natur og design. Dette mesterværk af et hæve sænke skrivebord kombinerer funktionalitet og et smukt udseende, der vil løfte æstetikken i ethvert moderne rum.

Et ikonisk skrivebord, der er skabt til at forbedre ikke bare dit kontor, men også ændre og forbedre din livsstil, så du kan leve sundt resten af livet. Designet til at hjælpe dig med at opnå din perfekte kropsholdning, gør vores smarte teknologi det nemt at skifte mellem at sidde og stå med et enkelt tryk på en knap. Mens et holdbart stel i carbon stål, giver dit elektriske skrivebord perfekt stabilitet, sikrer træbordpladen en glat tekstur, og æstetikken er altid i fokus. Øg dine energiniveauer ved at skifte stillinger i løbet af dagen og reducer dit daglige kalorieindtag for at nå den slanke og fitte krop du drømmer om, samtidig med at du fokuserer på dine professionelle mål og visioner.

Hvad er dit daglige potentiale for kalorieforbrænding

Du kunne have forbrændt0kalorier, Hvis du stod op, mens du scrollede igennem denne side

Dit daglige kalorieforbrug afhænger af så mange forskellige faktorer, men der er altid en etableret gennemsnitlig værdi. Ved at sidde op og stå i 4 timer i løbet af din arbejdsdag kan antallet af kalorier, du forbrænder, komme op på omkring 860. Dette afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer såsom vægt, højde og endda køn, da kvinder forbrænder 766, mens mænd kan forbrænde helt op til 998 kalorier pr. arbejdsdag.

Sæt gang i produktiviteten

Virksomheder søger altid efter smartere og mere effektive måder at øge medarbejdernes arbejdsmoral og produktivitet på. Med vores nye SOHO Premium elektriske hæve sænkebord, vil dine medarbejdere blive sundere, gladere og mere energiske. Skiftet mellem at sidde og stå i løbet af dagen, øger også kommunikationen og samarbejdet, hvilket kan være afgørende for langvarig succes.

Executive æstetik

Inspireret af skandinavisk minimalisme, rammer vores nye SOHO Premium elektriske hæve sænkebord det professionelle look, som du har brug for til dit moderne kontor. Bordet er også fantastisk i mødelokaler, bestyrelseslokaler og generelt bare større rum. Bordet kan også se fantastisk ud i et biophilic design.

1-til-1 support til at tracke din udvikling

Nordina Home ønsker at give dig fuld støtte på din rejse. Dit nye SOHO Premium elektriske hæve sænkebord, vil blive fulgt op med en 3 måneders personlig opfølgning og en personlig agent, der holder dig motiveret til at blive ved med at bruge bordet, da det jo er sundt for dig. Med individuelle ugentlige samtaler vil du få mere viden og ekstra tips til at hjælpe dig i din stræben efter den perfekte kropsholdning, men du vil også kunne følge med i din kalorieforbrænding og de fremskridt der sker der.

Vil du se hurtige resultater?

Du behøver ikke tilbringe timer i fitnesscentret for at se et hurtigt og effektivt vægttab. Ved at stå op i 4 timer i løbet af dagen i en arbejdsuge, kan du forbrænde op over 4500 kalorier. Ved at udvikle en sund og næsten ubesværet vane som at skifte positioner mellem at sidde og stå, vil du hurtigere end du tror, få en meget bedre kropsholdning.

Opdag vores eksklusive smart teknologi

Når du har indstillet din perfekte højde, husker vores smarte teknologi den og låser positionen med et enkelt tryk på en knap. Udover den konstante sunde bevægelse i løbet af dagen vil denne funktion ikke bare holde dig på toppen af dine opgaver, men også øge dine energiniveauer.

Nem adfærdsændring

Vi ved, at bevægelse er vigtigt, men når man er overvældet af arbejde og forpligtelser, kan det være noget, der er svært at passe ind i et travlt skema. Dog ønsker vi stadig at implementere små adfærdsændringer, der vil gavne vores sundhed på lang sigt. At have et hæve sænke skrivebord, er en virkelig smart og effektiv måde at gøre dette på, uden at gå på kompromis med arbejdsopgaver og produktivitet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vil SOHO Premium skrivebordet forbedre min sundhed?

Forskellige forskningsstudier har vist, at skift mellem at sidde og stå i løbet af dagen mindsker risikoen for at blive træt. Resultatet er en bedre hjerterytme og bedre blodomløb. Derudover forbedres dit humør generelt, når din krop skifter positioner i løbet af dagen. Ved at stå op i løbet af din arbejdsuge kan du forbrænde næsten 950 kalorier, når ugen er slut. Hæve sænke skriveborde reducerer også risikoen for hjertesygdomme med 50%, som det vises i store og anerkendte sundhedsstudier.

Hvor mange kalorier kan jeg brænde på en dag, ved at stå op?

Omkring 850 kalorier på en dag, kan du forbrænde, ved at stå op. Og det er hvis du står op 4 timer ud af en hel arbejdsdag på 8 timer. Dette vil uden tvivl give dig flotte resultater.

Hvilke fede fordele og funktioner er der ved SOHO Premium elektrisk hæve sænkebordet?

Vores hæve-sænke skrivebord fås i smukt svensk asketræ og canadisk valnøddetræ. Hvis du foretrækker et mere klassisk look, kan du altid vælge vores sorte og hvide bordplade muligheder. Vi har designet vores SOHO Premium elektriske hæve sænkebord, til at passe til forskellige størrelser af rum.

I hvor mange timer i løbet af dagen, skal jeg stå op for at se de bedste resultater?

Vores erfaring siger, at det ideelle tidsinterval er mellem 2 og 4 arbejdstimer. Selvfølgelig kan du stå mere, hvis du har lyst til det, men 2-4 timer burde være fint, og du vil hurtigt kunne mærke en forskel i humør og energi!

Hvordan kan jeg rengøre og vedligeholde mit SOHO Premium elektriske hæve sænkebord?

For at holde din bordplade ren til enhver tid, skal du bruge en ikke-slibende rengøringsspray eller væske. Efter påføring på overfladen, rengør den med en fugtig klud og gentag derefter med en tør klud. Det samme bør gøres med bordbenene også.

Hvordan virker jeres smart teknologi?

For at indstille din perfekte højde med et enkelt tryk på en knap, skal du trykke på S-knappen og derefter en af tallene som husker din indstilling. Derefter skal du bare justere højden med pilene. Når du har indstillet det, kan du øjeblikkeligt gå til den valgte højde ved at klikke på det nummer, du har valgt. Kunne det være meget nemmere?

Hvad er fordelene ved at være erhvervskunde hos os?

 • Discount iconMængderabat på ordre over 1500 € / 11.171 DKK
 • Star iconDedikeret B2B team – Altid klar til at svare på dine spørgsmål
 • Truck iconEffektiv levering, som passer ind i din kalender
 • Receipt iconModtag fakturaer hurtigt til dit regnskab
 • Cart iconNem bestillingsproces – Ingen konto påkrævet

Hvad vores kunder siger

Ida | Effektiv løsning

Jeg havde en ret aktiv livsstil, før jeg flyttede og skiftede lejlighed på grund af et nyt job. Selvom jeg arbejder hjemmefra, tilbringer jeg meget tid indendørs og har ofte svært ved at få tid til at passe træning ind i min kalender. Ærligt talt har jeg altid ønsket at købe et hæve sænke bord, men har bare ikke haft tid til at investere i et før nu. En måned efter at have brugt det, må jeg sige, at jeg intet andet har end GODT at sige om det!!. Jeg føler mig mere energisk, og selvom jeg har tid til at tage i fitnesscentret bagefter, er jeg mere motiveret, fordi jeg bare husker at stå op i løbet af dagen.

Jonas | Kvalitetsbord

Jeg ville helt sikkert gerne tabe et par kilo, men havde også bare brug for et hævesænke skrivebord for at fuldende udseendet på mit hjemmekontor. Kvaliteten og æstetikken matcher fuldstændigt det jeg så på hjemmesiden.

Sebastian | Jeg har tabt et par kilo

Tre måneder efter at have brugt jeres lækre hæve sænke skrivebord dagligt, har jeg allerede set nogle resultater på min rejse til færre kg. Jeg tror, jeg har tabt omkring 4-5 kg. Jeg troede ikke, det faktisk var muligt at tabe nogle ekstra kg bare ved at stå op. Desuden ser skrivebordet super godt ud, og jeg kan bare klart anbefale det til alle, der har brug for et skrivebord og måske også hvis de vil tabe sig lidt.

Luna | lækkert hæve sænkebord

Vi har købt et par af disse til vores nye kontor. Kollegerne elsker det, og vi har set en betydelig stigning i god stemning og overordnet energi på kontoret. Vi er super tilfredse med kvaliteten og æstetetikken er også bare i top.

  Speak To Our B2B Specialist

  For your current and future projects reach out to our dedicated team of professionals.

  Or just send us an email to help@nordinahome.ie