Stil

Foråret er et symbol på en frisk start, så derfor kan det være en inspirerende tid, for dig som vil i gang med det helt store indretningsprojekt. Vi har udforsket, researchet og arbejdet hårdt, på at skaffe de hemmelige tips og tricks, direkte fra de professionelle indretningsnørder, som kan være med til at forvandle dit hjem, til et æstetisk paradis. Udover indretning, vil vi i denne artikel give dig brugbare idéer til din forårsindretning, som vil hjælpe dig med at organisere dine rum og gøre dem mere behagelige og visuelt æstetiske. Hvis du er klar, så læs med her og lad os da starte transformationen af din bolig.

Flotte planter og træmøbler er ren magi

Som vi kender det, er foråret en tid, hvor naturen vågner op fra sit vinterhi og springer ud i fuld flor og farver. En god idé er, at forsøge at bringe denne friske og glædesfulde følelse ind i dit hjem, bl.a. ved at inddrage naturlige elementer i din boligs indretning. For at få dit hjem til at føles naturligt, kan du f.eks. prøve at benytte dig af træmøbler, som f.eks. Træborde, træstole, flettede dekorationer osv. Sørg også for, at det føles simpelt og har det minimalistiske design, der gør rummet mere åbent og stilrent.

At indrette dit rum med nogle træstole kan fungere som en god start, for derefter at tilføje nogle flotte planter. Dette vil skabe en lækker kombination af træ og planter, som er med til at give os, en følelse af at være i skoven eller på en idyllisk græsmark. At kunne skabe en balance med planter og møbler, er en kunst, men eksperimenter løs og se hvor de forskellige elementer passer ind. Det kan f.eks. Være ved siden af et vindue, ved bordet eller ved siden af en sofa er oftest nogle gode placeringer, for disse elementer.

Sørg også for at være ekstra forsigtig, når det gælder dine kæledyr og børn, da nogle af de mere populære planter som ZZ-planten, pothosplanten og slangeplanten kan have nogle giftige egenskaber, som udløses når man rører ved dem.

Sådan indretter du spisebordet i din spisestue

Uanset om du vælger et 3-delt spisebordssæt eller en kombination af 2 wishbones og 1 tulipanbordsmulighed, skal du sørge for at bruge hele rummet, så du virkelig kan få udtrykket din stil og autencitet. Vi fokuserer på at gøre din spisestue åben og lys, da vi rent designmæssigt sigter efter forårsvibes i en skandinavisk designstil. Så hvordan opnår vi egentlig den stil?

Du kan starte med at placere dit moderne spisebordssæt i midten af rummet, mens du anbringer f.eks. En dekorativ figur eller en flot stueplante. På grund af det enkle design er Tulipanbordet perfekt til at skabe en forårsstemning. Hvid og pastelfarver, er med til at gøre rummet mere lyst og rummeligt, mens det perfekt harmonerer med træstole, der giver en naturlig følelse, samt en lækker komfort. En af grundene til, at det er en god idé, at placere en smuk blomst eller plante i rummet der skiller sig ud, som f.eks. din spisebordsdekoration, er grundet den måde du formår rent stilmæssigt, at skabe en flot kontrast, til resten af rummets farver, skygger og atmosfære. Når det kommer til forårets boligindretning, er en af de mindre udfordringer, som du kan støde på, nemlig at detaljerne i de forskellige dekorationer i rummet ikke kommer i fokus, på grund af dominansen af lyse og klare farver. At placere en større plante i midten af rummet eller blot tilføje nogle forårsagtige farver, kan gøre en stor forskel, uanset om du koncentrerer dig om din spisestue eller dit køkken.

Gør det let og enkelt

Skandinavisk design har altid været kendt for sit minimalistiske design, som hvide vægge, flotte trægulve samt møbler med et eksklusivt look. Skandinavisk design ser rigtig godt ud om foråret, specielt fordi skandinavisk design stadig er en opblomstrende trend, som er med til at give liv og atmosfære i boliger rundt omkring i hele verden. Fundamentet for det vi nu kender som den skandinaviske stil, er begyndt at forme sig i begyndelsen af 40’erne, men det var først i 50’erne, at den moderne stil fra midten af århundredet begyndte at overtage træk fra denne nordiske og meget simple stilart. Hvis du ønsker at renovere dit hjem med nogle friske møbler, er skandinaviske møbler klart et oplagt valg, specielt hvis du også godt kan lide at udstråle lidt eksklusivitet.

Transformer din stues indretning

Når det kommer til forårsdekorationer, er stuen oftest centrum for dette. Tiden er inde til at forlade de store og hyggelige puder, tæpper og klumsede ting og bytte dem ud med tyndere og mere minimalistiske dekorative ting til stuen. En mindre forårsrenovering eller rengøring, er oftest en af de bedste måde at få skudt den nye indretning i gang på. Prøv at skille dig af med alle de ting du ikke bruger som tynger stuen, måske har du en sofa med en for tung farve eller noget andet der bare står og fylder, hvad end det er, så skil dig af med alt det du ikke bruger eller som ikke passer ind i en lys, forårsagtig- og skandinavisk stil. At male dine vægge på ny, er en anden smart idé, der kan være med til at give din stue et nyt glat look. Prøv at benyt dig af lyse farver som bladgrøn, cremefarvet eller hvid. Selvfølgelig kan du også eksperimentere med mange andre farver, som lyseblå og gul, men i de tilfælde vil du nok få lidt udfordringer, når det kommer til kombinationen af forskellige farver.

Hvis du skifter dine gardiner i stuen til noget mere stilrent og samtidig sørger for, at dit gulv får en ordentlig rengøringsbehandling, kan dette være med til at gøre en forskel der kan mærkes som nat og dag, når det kommer til din forårsindretning. En af de gode idéer, som du kan gennemføre med det samme, er også at sørge for, at din pejs, hvis du har sådan en, er i god stand. Efter en kold vinter, kan man ofte finde lidt skader eller beskidte områder i pejse, der kan ordnes, så det hele ser mere elegant ud.

Få den rette belysning og udnyt væggene

Det er super vigtigt for dit rum, at der kommer godt med lys ind i løbet af dagen, bl.a. For at holde humøret oppe, da vi alle bliver påvirket positivt af sollys, samt får det også bare din stue til at se så meget bedre ud, specielt hvis du er på jagt efter det friske forårslook. En god idé er, at placere dine sofaer, stole og borde, så de flugter med vinduerne i din stue. Hvis du også skifter et par gamle væglamper, skrivebordslamper og pendellamper ud, kan du ændre stemningen en del også, men glem nu ikke at få oplyst de mørkere hjørner i stuen, når mørket er faldet på.

En af de farver, der fungerer godt til et forårslook og får interiøret til at føles mere rummeligt, er pastelfarver. At kombinere pastelfarver med noget fantastisk vægkunst, der passer til din personlighed, er en fantastisk kombination, der vil få din stue til virkelig at skille sig ud. Det vil også bringe den friske lethed og forårsfornemmelse ind, som du har brug for. Hvis du forsøger at opnå den livlige forårsvibe, er en af de bedste måder, at sætte noget fedt kunst op, med masser af liv og farver. Et flot lærred med et forårsagtigt tema, kan gøre en stor forskel i dit hjem lige så meget som et nyt spisebord eller sofa kan.

Få gang i nogle friske farver og omroker møblerne

Vi ved at foråret, er sæsonen som symboliserer forandring, uanset om det er i vores personlige liv, vores egen stil eller vores hjem, så har vi lyst til noget nyt og forandring føles pludseligt godt! Mens om vinteren er det typisk at have en masse jule-agtige farver der dominerer rummet, er det om foråret helt omvendt med masser af lysere og gladere farver, væk med den tunge hygge, når foråret er her, er det tid til at skrue op for lyset, åbenheden og simpliciteten.

Tøv ikke med at eksperimenter med forskellige farver, men prøv at hold dig til lysere farver som babyblå, pastelpink, cremefarvet osv. Dog kan du også prøve med farver som stærk blå og gul, men disse kan være svære at kombinere med andre. Sørg også for at style dit sofabord i stuen eller ethvert andet bord du måtte have i stuen. En af de bedste måder at genopfriske bordets udseende på, er ved at tilføje nogle blomster eller bøger, for at ændre lidt på designet og følelsen af rummet som helhed, men du kan også tilføje nogle andre flotte forårsagtige dimsedutter, der minder dig om foråret.

40% RABAT
2499 kr
1899 kr
1199 kr