April 18, 2024 • Stil

Har du nogensinde besøgt en vens eller et familiemedlems hus og bare tænkt: “Wow! Deres boligindretning er fantastisk.” Det er sandsynligt, at du har gjort det (og det gjorde vi også.) Derfor kom vi på ideen om at afsløre de hemmeligheder, der vil få folk til at spørge dig, hvem din indretningsarkitekt var, og hvordan de kan forvandle deres hjem på samme måde. Vi har samlet de bedste tips fra professionelle til at hjælpe dig med at dekorere dit hjem bedre end nogen almindelig person, der forsøger at gøre noget anderledes. Der er mange forskellige dekorationsstile, men vi ønsker ikke, at nogen skal føle sig forvirrede, så vi ønskede at holde det ret simpelt.

Hemmeligheder til indretning af møbler, der gør en forskel

Der er stor forskel på gennemsnitlige og ekstraordinære værelser. Oftest, får små detaljer et bestemt interiør til at skille sig ud fra resten. Boligindretning handler om indretning, så hvordan strukturerer vi vores rum? Først og fremmest skal du studere dit værelse for at se, hvordan du organiserer dit rum. Sørg for at overveje, hvordan dit værelse er struktureret, især dine døre, vinduer og ventilationsåbninger. Dine vinduer er vigtige for dig at vide, hvis du vil placere din womb char eller spisebord i nærheden af ​​lyset, især hvis du kan lide at læse.

Vær opmærksom på dine varme- og køleenheder. Prøv at placere dine sofaer, stole og taburetter i en sikker afstand fra kilden til varme eller kulde. Et af de vigtigste punkter, der hjælper dig med at beslutte, om du har brug for gardiner, og hvor du skal placere dine siddepladser, kan være dit TV. Afhængig af placeringen af ​​dine vinduer, vil du se, om lyset skaber et blænding på TV’et, så du kan justere placeringen ud fra det og beslutte, om du vil sætte gardiner på eller ej.

  • Skab mere plads – Udover at sørge for, at din æstetik ser fantastisk ud, er det også vigtigt at sørge for, at dit rum gør det nemt for dig at bevæge dig rundt i huset. Det kan være irriterenende, hvis du altid skal gå rundt om sengen, bordet eller sofaen, fordi du ikke kan tage den nemmere vej. Især hvis du har børn, der render rundt, bliver det meget vigtigt at frigøre så meget plads, du kan, så de ikke kommer til skade.
  • Tilføj pynt – Det kan forekomme som almindelig viden, men du vil blive overrasket over, hvor meget folk glemmer at tilføje pynt på steder, hvor det betyder noget. Vi vil gerne opfordre dig til selv at vælge dem ud fra dine præferencer. Nogle væsentlige ting, som du altid kan bruge, er planter, figurer, krus med et interessant udseende, stearinlys osv. Din spisestue og stuebord, seng og vinduer er alle gode steder at placere noget af dit yndlingspynt; Du kan dog være kreativ og placere dem forskellige steder i huset.

Sådan får du mest ud af dine farver

Vi tror på en gennemprøvet metode, der hjælper dig med at strukturere dit farvedesign. Omkring 60 % skal fyldes med din hovedfarve, 30 % er til din anden farve, og de resterende 10 % skal du lade være til accentfarven. Denne statistik betyder ikke, at du ikke kan kombinere mere end tre farver; vær dog sikker på, at alle yderligere farver er en lille tilføjelse til de vigtigste. Når du skal vælge dine farver, er vores anbefaling at gå efter de farver, der gør dit interiør mere rummeligt. Normalt er disse farver lysere, som lysegrøn, hvid og babyblå. For at skabe en god balance, kombiner dine lysere farver med nogle mere skarpe farver som sort, mørkebrun eller rød.

  • Vægge spiller en stor rolle – Farverne på dine vægge bør ikke være for aggressive, og i de fleste tilfælde er det bedst, når en lys farve er dominerende. At tilføje spændende vægkunst kan desuden booste udseendet af dit interiør og fange dine venners og families opmærksomhed. Tilføjelse af yderligere lag til farven på dine vægge kan være meget modigt og kan give dig nogle fantastiske resultater, hvis det gøres korrekt. Dit hjem vil skille sig meget ud med hensyn til æstetik. Ikke så mange mennesker beslutter sig for at være så dristige, når det kommer til farverne på deres vægge.
  • Farver du skal undgå – Der er nogle farver, du bør undgå i dit hjem. For at være mere præcis bør du undgå bestemte farver i visse rum inde i dit hjem. Lad os afsløre dem. For det første, brug aldrig rød i dit soveværelse. Denne farve er ansvarlig for intense følelsesmæssige og fysiske reaktioner blandt mange mennesker. På et sted, hvor vi søger efter at slappe af og hvile, er dette aldrig en god mulighed. Selvom hvid har etableret sig som en primær badeværelsesfarve, er denne farve ifølge fagfolk som Ashley Baskin ikke så godt et valg. Pletterne er mest synlige, så dit badeværelse nemt kan blive den værste del af dit hjem, og det er der ingen, der ønsker. Pros som Sam Whittaker, boligdesignekspert og redaktør på The Golden, siger, at brun er et nej til dit hjems ydre. Han understreger, at det udover at gøre dit hjem kedeligt, kan gøre det sværere for dig, hvis du overvejer at sælge din ejendom i fremtiden.
  • Stylingshemmeligheder i stuen – Her er nogle af de bedste tips til at få det sted, du bruger mest tid til at skille sig ud. Din stue skal først og fremmest være komfortabel og have nogle opsigtsvækkende møbler, der vil gøre en stor forskel, der adskiller dig fra resten. Lamper, lamper og lamper. Ja, de er så vigtige. En fantastisk lysekrone eller en storslået loftslampe vil adskille din husindretning fra resten. Sørg for at tilpasse det til interiøret, så der ikke er nogen smarte lysekroner, hvis dit rum ikke allerede passer til det.
  • Udtryk din passion – Uanset om det er en stor bogreol eller nogle actionfigurer, opfordrer vi dig til at dekorere dit rum med ting, du brænder for. Hvis du elsker planter, men nogle og ikke kun blomster, kan du være kreativ her. Design dit hjem på en måde, der gør opmærksom på det, du elsker allermest. Nogle mennesker har skateboards og longboards på deres vægge, mens andre kan lide at sætte noget interessant legetøj, valget er helt dit.
  • Vægkunstmagi – Dit boliginteriør skal skille sig ud. Når det kommer til din stue, kan det altid være godt at placere nogle billeder. Udtryk din smag gennem kunst og tro mig, din stue bliver ti gange mere attraktiv.
  • Hvordan laver man et statement? – Særlige genstande i din stue og boligindretning tager hele æren. De er normalt mere betydningsfulde end andre og er i midten af ​​dit værelse. Hvis du leder efter et møbel, kan en womb chair være den, du skal bruge for at få rummet til at skille sig ud. Visuelt tiltalende skiller denne form for komfort sig ud for meget mere end blot æstetik.

Soveværelse designet til at skille sig ud

Vi har alle så mange gange ønsket, at vores soveværelse bare havde det perfekte look, der skriger på komfort, smuk æstetik og intimitet, så hvordan får man det til at ske? Her er nogle professionelle tips til at hjælpe dig med at gøre dit soveværelse til et sandt paradis, der skiller sig ud fra resten.

  • Gør det rummeligt – Soveværelset handler om plads og enkelhed. Det første skridt, der vil hjælpe dig med at lave dit perfekte soveværelse, er at fjerne alle de unødvendige møbler. Ideelt set behøver du kun et natbord, en flot seng og måske et klædeskab eller en loungestol. Som vi allerede har sagt, hold dig væk fra den røde farve og fyld rummet med lyse farver.
  • Undgå et overmættet soveværelse – Undgå overfyldte soveværelser, og hav ikke flere møbler og genstande, end du har brug for. At skabe ét fokuspunkt vil øge den ro, dit soveværelse har brug for. Normalt kan det omdrejningspunkt være din loftlampe, men det kan også være noget andet. Tillad dig selv at være så kreativ som du kan.
  • Juster belysningen – Justering af belysningen er meget vigtig, når det kommer til soveværelser. Du kan ændre dine vinduer og seng for at få nok naturligt lys ind i løbet af dagen. Du skal også gerne sikre dig, at du ikke bliver direkte udsat for solen, især hvis du foretrækker at sove længere.

Gør dit spisestuelook til noget særligt

Endelig er vi kommet til spisestuen. Nogle vil hævde, at dette værelse er det sted, hvor vi tilbringer det meste af tiden med vores familie. Selvfølgelig er dette en grund til at sørge for, at det skiller sig ud fra alt, der ser almindeligt ud.

  • Få din spiseplads til at skille sig ud – lettere sagt end gjort, men svaret er mere ligetil, end vi tror. Når det kommer til skandinaviske møbler, skiller enkeltheden sig ud fra resten. Det samme gælder dit spisebord. Prøv at gøre det enkelt, men utilnærmelig. Gå med en klassiker, som du ikke kan gå galt med, f.eks. en bærestol i træ og et bord efter eget valg. Prøv ikke at lave for mange dekorationer og sæt noget pynt som planter eller figurer. En god lampe kan også tilføje hele stemningen i din spisestue.
  • Bring din spiseplads i balance – For at sikre, at dit spisebord og dine stole holder deres placering, bør du definere dette rum med et tæppe eller et tæppe nedenunder. Udover at holde dine siddemuligheder stabile, vil du også gøre det mere tydeligt, at det er den del, der skiller sig ud.
  • God belysning er vigtig – Som i ethvert andet rum er lys en meget vigtig faktor i spisning. At sørge for, at midten af ​​rummet er lyst, vil gøre det tydeligt, at du ved, hvad du laver.

Hvor finder du din inspiration

Når det kommer til inspiration, er der ikke noget bedre sted at finde det, du har brug for, end sociale medier. Uanset om det er Pinterest, Instagram eller Unsplash, har det aldrig været nemmere at finde spændende ideer. Vi opfordrer dig til at besøge vores sociale medier for at få et kreativt boost, der vil hjælpe dig med at tilføje noget magi til dit allerede smukke interiør.