Betalinger

Vi tilbyder mange forskellige betalingstyper for at give vores kunder mulighed for at betale for deres møbler i komfort og med tillid. Du kan vælge din foretrukne metode direkte i kassen, før du bekræfter din ordre. Disse omfatter de store kredit- og betalingskort, mobilbetalinger samt rentefrie finansieringsmuligheder.

Kredit- og betalingskort

Vi accepterer alle de største kredit- og betalingskort. Udover de mest populære VISA og Mastercard tilbyder vi også muligheden for at betale via AmericanExpress for de brugere, der har lyst til at tjene miles gennem deres køb. Vores kredit- og betalingskortbetalingstype er drevet af Stripe, en meget kendt virksomhed i e-handelsindustrien.


Faktura

Hvis vores kunder foretrækker at udsætte deres betaling, giver vores betalingspartner Klarna mulighed for at købe produktet med det samme, men betalingen er på et senere tidspunkt. Klarna foretager en kreditkontrol af kunderne ved kassen for at give dem mulighed for at bruge denne særlige metode: Skulle nogen dog ikke være berettiget til det, er der alternativer.


Afdrag

For kunder, der er særligt opmærksomme på deres cash-flow, tilbyder vi også gennem Klarna muligheden for at betale i tre månedlige rater til 0% ÅOP. Denne særlige mulighed er også underlagt et vellykket kredittjek, som kunderne kan gennemgå direkte ved kassen og øjeblikkeligt bekræfte deres berettigelse.

Klarnas Betal i 3 dele / Betal om 30 dage er uregulerede kreditaftaler. At låne mere, end du har råd til, eller at betale for sent, kan have en negativ indvirkning på din økonomiske status og evne til at opnå kredit. 18+, kun beboere i Danmark. Afhænger af status. Der kan forekomme forsinkelsesgebyrer. Ts&Cs gælder.


PayPal

For kunder, der har en PayPal-konto, kan denne betalingstype hjælpe deres køb til at ske hurtigere og med det ekstra lag af sikkerhed, de har brug for at få ro i deres sind. PayPal er et populært valg for særligt omhyggelige brugere, der køber på et websted, de ikke kender for første gang.


Mobilbetalinger

Hvis brugere browser på vores hjemmeside fra deres mobiltelefoner, vil muligheden for at købe via ApplePay eller GooglePay – afhængigt af hvilken enhed de bruger – vises direkte på produktsiden for hurtig betaling. For kunder, der er villige til at købe flere varer, er mulighederne også tilgængelige på betalingssiden i kassen.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores kundeservices åbningstider er:
man-fre: 8:00-22:00