Returnering

Vi ønsker, at du bliver ovenud glad for dit nye køb. Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med et produkt, kan du sende det tilbage til os inden for 30 dage efter leveringen for at få fuld refusion (minus udgående og returforsendelsesomkostninger).

Der er et par ting, du skal være opmærksom på:

  • Forsendelse af en returnering skal selv arraanges og dækkes af kunden;
  • Alle varer skal returneres i original stand og i den originale emballage;
  • Refusioner kan tage op til 5-10 hverdage at afvikle og skal sendes til den oprindelige købers betalingsmetode – ellers vil der blive udstedt en kredit som kun kan bruges i shoppen.

Refusioner

Refusioner kan kun udstedes via den metode, der blev anvendt ved det oprindelige køb. Hvis den oprindelige betalingsmetode ikke længere er tilgængelig, vil vi udstede en kupon svarende til tilbagebetalingsbeløbet, som kun kan benyttes i shoppen. Det kan tage op til 5-10 hverdage, før kreditten vises. Returneringer, der modtages efter 30 dage fra modtagelsesdatoen og/eller ikke er modtaget i original stand, kan ikke refunderes. Udgående og returforsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.

Vores team ønsker at sikre, at du får en fuld refusion for den bestilling, du har foretaget. Derfor er det afgørende for os, at ordren returneres i original stand og i original emballage. Hvis ordren ikke kan returneres på disse betingelser, skal vi fratrække et udsætningsgebyr på 30 %. 


Ombytning

Vi hjælper dig gerne med at behandle en ombytning indenfor 30 dage efter levering. Varen skal returneres til os i original stand, med intakt emballage. Du bedes henvende dig til kundeservice@nordinahome.dk hvis du vil have yderligere hjælp til din returnering.