21. marts 2024 • Stil

I denne artikel, vil vi tage et nærmere kig på, hvordan du kan indrette dit hjem super lækker med en flot træbænk. Måske du før har stødt på en flot træbænk og tænkt over hvordan du kunne indrette en i dit eget hjem, så det passer godt ind med resten af interiøret. I dag er det præcis det vi kigger på i denne artikel, så snup en kop kaffe eller te, og læs mere her om hvordan du kan indrette dit hjem helt optimalt, med en træbænk.

Få mest muligt ud af din træbænk i soveværelset

For at få mest muligt ud af din bænk, skal du sørge for, at den bliver inkorporeret i din indretning på den mest stilfulde og æstetiske måde. Når det kommer til soveværelset, er der så mange forskellige kreative alternativer, der kan få dit soveværelse til at skille sig endnu mere ud end før, hvis du har en træbænk. Her er nogle små forslag til, hvordan du kan gøre det.

Den mest effektfulde måde, der helt sikkert vil give dit soveværelse en mere unik stil og dybde, er ved at sætte din træbænk for enden af sengen. Udover det indlysende æstetiske punkt kan dette være meget mere nyttigt, end du måske lige har forestillet dig. Du kan lægge tøj, bøger, magasiner og lign. på træbænken, for praktiske årsager, eller bare for det dekorative. Det er helt op til dig.

Wooden bench in bedroom

En anden god måde at inkorporere bænken som et indretningselement, er ved at placere den ved siden af et vindue eller et skab. Nogle gange behøver du ikke engang at bruge den som siddemulighed. Prøv i stedet at placere nogle interessante planter, bøger eller tilbehør på eller ved den. Hvis du stadig ønsker at bruge træbænken i soveværelset som siddemulighed, kan du flytte din bænk til den ene side og slå to fluer med ét smæk!

Dekorer din bænk i stuen – På den smarte måde

Der er så mange gode måder at udfylde de tomme rum i din stue på, især hvis der er et tomt hjørne. At tilføje en træbænk i et tomt hjørne, er en af de smarteste måder at inkorporere en træbænk i din stue på. Bænken i stuen tjener oftest godt som et dekorativt møbel, oftest ser det bedre ud dekorativt, end som en siddemulighed.

Blanding af bænke

Mange gange kan du omdanne din træbænk til et træbord, der normalt står bag en sofa. På grund af dette, kalder mange mennesker denne måde at style din træbænk på for et sofabord. Sørg for at sætte nogle interessante planter, bøger eller små opbevaringskasser på dit sofabord for at få det bedste ud af din træbænk. Du kan også bruge din bænk til at placere nogle drikkevarer, kaffe eller te på. Et godt tip, som du også kan bruge til at løfte stilen i din stue, er at sætte to bænke sammen og danne et lille bord. Med det i tankerne er mulighederne uendelige, når det kommer til yderligere indretning. Mange gange vil du også bemærke, at kæledyr elsker at klatre op på dit nye bord, hvilket kan sprede hyggestemning og god energi.

Få din entré til at skille sig ud

Når man ser en stilfuld træbænk i en entré, er det sjældent det ikke ser godt ud. Der findes mange forskellige designs af bænke, men den klassiske træbænk skiller sig helt klart ud, på grund af sin enkelhed i skandinavisk design. Entréen er oftest et perfekt sted at placere den i din entre af forskellige årsager. Du kan nemt stille nogle sko under, men du kan også sidde og lige slappe af, hvis du føler dig udmattet efter en lang arbejdsdag.

Ligeledes er det et godt sted at stille din taske eller pung. Generel opbevaring er godt på en træbænk i entréen, eller hvis du har gæster som lige skal ligge noget. Hvis du vil være lidt ekstra kreativ, så tøv ikke med at dekorere din bænk i gangen med nogle accessories, figurer eller måske bare en flot plante i en vase. Husk, at når du beslutter dig for at sætte en plante på din bænk, skal du sørge for, at den ikke er giftig på nogen måde, da nogle let kan påvirke børn og kæledyr.

Du kan gøre mere ved dit badeværelse end hvad du lige tror

Mange mennesker tænker ikke over dette, men det at have en flot træbænk i dit badeværelse kan virkelig være en game-changer. Dette kan give et stort stilmæssigt punktum i din indretning, da det oftest er et symbol på luksus og eksklusivitet. Udover den fantastiske æstetik og høje klasse kan det være mere end nyttigt og praktisk at have en bænk på dit badeværelse. Det kan være en rigtig god idé at placere dine håndklæder eller kosmetiske produkter der. Dog skal du passe på at det ikke bliver udsat for for meget vand og fugt, da vand og træ oftest ikke går godt sammen, over længere perioder.

Vi har allerede i et par tilfælde i løbet af denne artikel fastslået, at planter kan være et godt træk i alle rum og badeværelset bør bestemt ikke være en undtagelse. I alle husets rum, er badeværelset helt sikkert et af de mest interessante at lege med, hvis du vil dekorere lidt ekstra i din bolig.

Indretningsidéer til udendørsbænken

Hvis du ejer et hus eller har en stor baghave, kan en træbænk helt sikkert gøre underværker, når det kommer til stilen i dit hjem. Ligesom det indendørs kan være et godt sted at placere nogle planter, bøger eller nogle flotte lanterner på, for at få den til at skille sig endnu mere ud. Hvis du også forsøger at skabe et godt sted til socialt samvær med dine venner og familie, kunne det være en god idé, at placere din bænk i det område, hvor i tilbringer mest tid udenfor. Sørg for at dekorere den med noget, der vil gøre den mere livlig, som f.eks. puder, blomster eller lignende.

40% RABAT
2499 kr
1899 kr
1199 kr