Opgrader dit arbejdsmiljø.

At studere kan være trættende, hvis du er en ung studerende, og netop derfor er det vigtigt at gøre det så ubesværet som muligt. Hvis du anskaffer dig en god og ergonomisk korrekt kontorstol, vil det ikke bare forbedre din produktivitet, men også øge lysten til at studere – samtidig med at du får maksimal komfort, igennem hele din arbejdsdag.

Derudover kan du tjekke, om dit universitet eller college er berettiget til en særlig studierabat. Du skal blot gå til kassen, indtaste din skole-e-mailadresse og anvende rabatkoden “STUDENT”. Hvis dit universitet eller din skole er berettiget, vil det automatisk reducere 5% fra din ordresum. Denne kupon kan ikke bruges sammen med andre kuponer.

Invester i dine nærmeste.

Er du forælder eller ven til en studerende? Går du op i at din kære præsterer godt og yder sit maksimale? At støtte dit barns uafhængighed vil ikke kun opmuntre hans arbejdsvaner, men det vil også gøre hans studietid meget sjovere.

Øg din produktivitet.

I takt med at flere og flere studerende laver deres daglige opgaver hjemmefra, er det vigtigt, at dit rum er designet efter din personlige smag. Med en smuk æstetik og muligheden for at vælge mellem forskellige farver kan du nu style dit værelse ud fra dine personlige præferencer. Tøv ikke med at indrette dit værelse, ud fra det du kan lide, så du altid føler dig godt tilpas.