Den 13. december 2023 havde vi et vigtigt møde med alle vores medarbejdere og teams i virksomheden. Vores mål var at skabe en langsigtet plan for, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden i vores virksomhed og have en grøn indflydelse på verden.

#01 LOGISTIK

Opgradering af vores produktemballage.

I 2023 sørgede vores dedikerede logistikteam for, at vores produkter blev sendt fra vores hovedfabrik uden emballage i containere direkte til vores lokale lagre. Her pakker vi dem yderligere ind i mindre emballager og derfra sender vi dem direkte til din dør. På denne måde reducerer vi altså spild af materialer, hvilket hjælper miljøet markant og fremskynder leveringsprocessen til din dør.

#02 PRODUKTUDVIKLING

Udvikling af bæredygtige produkter.

Vores produktudviklingsteam begyndte den længe ventede proces med at udskifte vores koskind fra Brasilien med det nyeste miljøvenlige veganske læder. I dag er 98% af vores læderprodukter veganske, hvilket er til fordel for klodens dejlige dyr og er samtidig med til at reducere en stor mængde kulstofudledninger, der frigives i atmosfæren.

#03 KUNDESERVICE

Bæredygtig omstilling.

En ekstra indsats for vores kunder, har skabt betydelige fremskridt for vores virksomhed ved at give tilbage til vores loyale kundebase, men også via venlige gøremål og handlinger i udfordrende og usikre tider. Vores returneringsproces opfordrer nu alle vores kunder, til at donere varer der ikke er berettigede til tilbagebetaling, til den lokale velgørenhed. Ved at donere 400 stole sidste år, reducerede vores kundeservice team mængden af returnerede møbler og var derfor med til at skabe gladere kunder og smukkere hjem verden over, takket være hjælpen fra vores kunder.

#04 ADMINISTRATION

En grøn virksomhed.

Vores administrationsteam tog en drastisk beslutning, om at reducere antallet af energiressourcer, som vi bruger hver måned. I vintermånederne slog vi derfor to arbejdsrum sammen på én etage, for at sikre at vi bruger så lidt elektricitet som muligt, hvilket mindsker de giftige ressourcer, der er skadelige for miljøet.

#05 TEKNOLOGI

Vi tager ansvar.

I 2023 begyndte vores designteam at bruge en ekstern app-tjeneste, der udliciterer vores renderingsarbejde til Vietnam. Som et resultat heraf, bemærkede vi en betydelig stigning i effektiviteten og reducerede vores el-forbrug og afhængighed af russisk gas.