Stil

Som en af de mere eksklusive dele af London, er Notting Hill uden tvivl et besøg værd, specielt hvis du er tilhænger af multikulturelle byer, luksuriøse restauranter og pastelfarvede huse. Vi var nysgerrige på, om der findes et sted i verden, som vi kan associere med fantastisk mad og smukke møbler. Hvis du er på udkig efter lækkert bagværk og et stilfuldt café interiør, så kan vi varmt anbefale Oree som dit første stop. Udover det smukke interiør og stilfulde design, lagde vi mærke til nogle interessante Nordiske møblementer, som fangede vores opmærksomhed. Lad os tage et kig på hvilke af Oree’s morgenmads idéer du kan lave, mens vi også tager et kig på hvilke møbler der kunne passe ind i dit moderne hjem.

Velkommen til Oree

Hvis du finder dig selv i Notting Hill, på udkig efter noget lækkert og nybagt bagværk fra bageren, så er Oree uden tvivl stedet for dig. Oree er startet af Elizabeth og Laaurent d’Orey, som tilbyder en charmerende atmosfære med forskellige pâtisseries, salater, morgenmadsretter og sandwiches. Mens de arbejdede med nogle af de bedste eksperter i håndværk fra Nantes i Frankrig, kombinerede kokkene fra Oree’s deres viden, for at skabe en masse nytænkende opskrifter, som sjældent er set før. På grund af en populær wellness-trend, som stadig er i fuld flor London, kan du se en masse sunde og glutenfrie retter på menukortet. De har ikke bare en fantastisk smag, men visuelt er det også helt i top.

Udover det smukke og store udvalg af morgenmadsretter og friskbagt morgenbrød, kan vi ikke undgå at lægge mærke til interiøret. Oree elsker at kombinere forskellige kulturer, hvad enten det er deres mad eller design. Inspireret af skandinavisk stil har vi lagt mærke til et par møbler, som du højst sandsynligt kan integrere i dit unikke hjem.

Wishbone stolen og morgenmad

På Notting Hills foretrukne morgenmadssted kan man ikke undgå at lægge mærke til, at interiøret ser moderne og indbydende ud. Deres designere ved hvordan man laver et sted, hvor folk gerne vil bo og skandinavisk design spiller absolut en væsentlig rolle.

Enhver ægte vært ved, at en madoplevelse er så meget mere end blot selve retten. Vi ved alle, at det er det vigtigste element, men der er stadig mange forskellige komponenter der skal spille sammen og være på plads, for at give gæsterne den bedste oplevelse. Hvad med niveauet af komfort, som du oplever under morgenmaden hos Oree’s? Mener du det er vigtigt? Udover selve stedets æstetik tager komforten førstepladsen, som det vigtigste. Oree tager en unik tilgang til dette og beslutter sig for at gå med Scandinavian Style classic, den berømte wishbone stol. Der er så mange grunde til, at denne stol stjal menneskers hjerter over hele verden og især i Storbritannien.

Stolens design giver maksimal komfort, samtidig med at du også har god plads til armene. Selve sædet er lavet af en dansk papirsnor, men der er forskellige træsorter, som du kan vælge til denne fantastiske stol. En af de mest populære er bøgetræ, amerikansk ask og californisk eg. Det gode er, at du kan have Wishbone stolen i dit hjem. Den fungerer perfekt som en spisebordsstol, men den kan også se helt eminent ud i stuen. Notting Hills populære morgenmadssted kombinerer dem med et træbord, men Tulip bordet kan også være et godt alternativ i dit hjem.

Vælg dit måltid

Da vi besøgte Oree, ville vi smage på så mange retter som muligt, for at finde ud af, hvilken der var den absolut bedste. Til sidst indså vi, at vi ikke kunne nøjes med bare én, så her er nogle af de aller bedste:

  • Morgenkager – Hvis du er på farten og ikke har tid til at sidde og få en ordentlig morgenmad, hvorfor så ikke snuppe en af de umådeligt lækre og friskbagte kager? Vores favoritter er Nutella- og hindbærcroissanter.
  • Sandwich & Snacks – Du kan enten spise dem på vej til arbejde eller sætte dig ned, slappe af og nyde en sandwich eller snack. De fleste sandwiches er med kylling eller skinke, men du kan også finde en masse grønt og sundt.
  • Fødselsdag & fest – Oree er et fantastisk sted at købe en velsmagende overraskelse med hjem, til din familie eller venner. Uanset om det er en kage, en tærte eller Mille Feuilles, så vil det uden tvivl være en glædelig smagsoplevelse.

Notting Hill’s Nordiske design

Vi er virkelig blevet overrasket over, hvor mange forskellige restauranter og generelt interiører i Notting Hill, der har ladet sig inspirere af det skandinaviske design og valgt dette som deres primære interiørdesign. I de sidste par år er denne stil blevet mere- og mere populær i Europa og faktisk over hele kloden. Restauranter, huse og arbejdspladser i denne del af London er primært eksklusive og luksuriøse, så det er ikke underligt, at nordisk design er deres førstevalg. Det store spørgsmål er, hvorfor den skandinaviske stil blev “stilen” for så mange moderne hjem? Svaret er enkelhed og simplicitet.

Ubesværethed er nu en norm, når det kommer til skønhedsstandarder. Nordisk design har forenklede former, der ikke er hårde, men som stadig bevarer den lækre følelse af klasse i formerne. Den gode nyhed er, at denne interiørstil nu aldrig har været billigere og den kan implementeres i ethvert moderne rum eller hjem. Vi har også bemærket, at cateringfaciliteter i stigende grad implementerer nordisk design-baserede genstande i deres interiør, for at gøre deres rum mere varmt, indbydende og stilfuldt. Dette er endnu et stærkt pejlemærke, på at det er en stil der rammer plet og er desuden en af hovedårsagerne til, at du bør implementere det i dit eget interiør derhjemme.

Hvorfor Skandinaviske møbler

Møbler af kvalitets træ får ethvert hjem, til at føles langt mere indbydende. Moderne bagerier insisterer på at have denne type møbler i deres rum, fordi det er så indbydende og kunderne elsker det. Vidste du, at når folk går på gaden og ser friskt bagværk, er de ikke kun fokuserede på bagværket, men også på interiøret omkring dem? Hvis kunderne kan lide stilen og æstetikken i stolene og hele interiøret for den sags skyld, overvejer de altid at slå sig ned, få sig en kop kaffe og noget wienerbrød, for at vende tilbage igen, præcis fordi det er så indbydende. Denne adfærd er hovedårsagen til, at så mange bagerier vælger skandinaviske møbler som deres hovedvalg. Ligeledes er det også derfor, du skal have nordiske møbler i dit hjem.

40% RABAT
2499 kr
1899 kr
1199 kr