May 30, 2024 • Stil

Som en af ​​de mest eksklusive dele af London er Notting Hill et besøg værd, især hvis du er fan af multikulturelle miljøer, eksklusive restauranter og pastelfarvede huse. Vi var nysgerrige efter at finde ud af, om der er et sted, som vi kan forbinde med fantastisk mad og smukke møbler. Hvis du leder efter et velsmagende wienerbrød og et stilfuldt spiseinteriør, bør dit første stop være Oree. Udover det smukke indvendige og udvendige udseende, lagde vi mærke til et par interessante nordiske møbler, der fangede vores opmærksomhed. Lad os se, hvilke af Orees morgenmadsidéer du kan bage, mens du kombinerer nogle af deres siddemuligheder i dit moderne hjem.

Velkommen til Oree

Hvis du har fundet dig selv i Notting Hill og leder efter friske morgenkager, er Oree et sted at tage hen. Grundlagt af Elizabeth & Laurent d’Orey, tilbyder dette charmerende sted forskellige konditorier, salater, morgenmadsretter og sandwich. Mens de arbejdede sammen med nogle af de bedste håndværkseksperter fra Nantes, Frankrig, kombinerede Orees kokke viden for at skabe mange innovative opskrifter, som sjældent er set. På grund af en populær wellness-trend, der stadig er populær i London, kan du se en masse sunde og glutenfrie retter. De har en fantastisk smag, men den visuelle del er også on point.

Udover det smukke og store udvalg af morgenmadsretter og friskbagt morgenbrød, kan vi ikke undgå at lægge mærke til interiøret. Oree elsker at kombinere forskellige kulturer, hvad enten det er med deres mad eller design. Inspireret af skandinavisk stil har vi lagt mærke til et par møbler, som du højst sandsynligt kan integrere i dit hjem.

Wishbone stol og morgenmad

På Notting Hills foretrukne morgenmadssted har vi bemærket, at interiøret ser moderne og indbydende ud. Deres designere ved, hvordan man laver et sted, hvor folk gerne vil bo, og skandinavisk design spiller en væsentlig rolle.

Enhver ægte vært ved, at en madoplevelse er mere end blot selve retten. Vi ved alle, at det er den vigtigste del, men mange forskellige komponenter skal være på plads for at give din gæst den bedste behandling. Hvad med niveauet af komfort, som du oplever under din morgenmad? Synes du det er vigtigt? Udover selve stedets æstetik så er komfort det vigtigste. Oree tager en unik tilgang til dette og beslutter sig for at gå med klassiker i skandinavisk stil, den berømte wishbone stol. Der er så mange grunde til, at denne siddemulighed stjal hjerterne hos mennesker over hele verden og især Storbritannien.

Stolens design giver maksimal komfort samtidig med, at du også har plads til dine arme. Selve sædet er lavet af dansk papirsnor, men der er forskellige træsorter, som du kan vælge til denne stol. En af de mest populære er bøgetræ, amerikansk ask og californisk eg. Det gode er, at du kan have wishbone stolen i dit hjem. Den fungerer perfekt i spisestuen, men den kan også se fantastisk ud i din stue. Notting Hills foretrukne morgenmadssted kombinerer dem med et træbord, men et tulipanbord kan være et godt alternativ i dit hjem.

Vælg dit måltid

Da vi besøgte Oree, ville vi smage så mange retter som muligt for at finde ud af, hvilken der var den bedste. Til sidst indså vi, at vi ikke kunne nøjes med kun én, så her er nogle af de bedste:

  • Morgenkager – Hvis du er på farten og ikke kan sidde og få en ordentlig morgenmad, hvorfor så ikke snuppe en af de friskbagte kager? Vores favoritter er nutella- og hindbærcroissanter.
  • Sandwich & snacks – Du kan enten spise dem på vej til arbejde eller sidde og nyde smagen. De fleste sandwicher er med kylling eller skinke, men du kan også finde en masse sunde grøntsager.
  • Fødselsdag & fest – Oree er et godt sted at købe en velsmagende overraskelse til dine nærmeste. Uanset om det er en kage, en tærte eller Mille Feuilles, er det helt sikkert i en velsmagende forkælelse.

Notting Hills nordiske design

Vi er blevet overrasket over, hvor mange forskellige restauranter og interiører i Notting Hill generelt har skandinavisk design som deres vigtigste interiørkomponent. I de sidste par år er denne stil blevet populær i Europa og over hele kloden. Restauranter, huse og arbejdspladser i denne del af London er primært eksklusive og luksuriøse, så det er ikke underligt, at nordisk design er deres førstevalg. Det største spørgsmål er, hvorfor den skandinaviske stil blev et synonym for ethvert moderne hjem? Svaret er enkelhed.

Ubesvær er en ny norm, når det kommer til skønhedsstandarder. Nordisk design har forenklede former, der ikke er hårde, men som stadig bevarer en følelse af klasse i deres former. Den gode nyhed er, at denne interiørstil nu er mere overkommelig end nogensinde før, og du kan implementere den i ethvert moderne rum eller hjem. Vi har også bemærket, at cateringfaciliteter implementerer nordiske design-baserede genstande i deres interiør for at gøre deres rum mere varmt og indbydende. Dette er endnu en stærk bedrift, der er en af ​​hovedårsagerne til, at du bør gøre det i dit eget interiør.

Hvorfor skandinaviske møbler

Kvalitetstræmøbler får hvert hjem til at føles mere indbydende. Moderne bagerier insisterer på at have denne type møbler i deres rum, fordi det er meget indbydende. Vidste du, at når folk går på gaden og ser friske kager, er de også opmærksomme på interiøret omkring dem? Hvis kunderne kan lide æstetikken i stolene og hele interiøret, kan de overveje at sidde og vende tilbage til bageren mere end én gang. Denne adfærd er hovedårsagen til, at så mange bagerier vælger skandinaviske møbler som deres hovedvalg. Ligeledes er det også derfor, du skal have nordiske møbler i dit hjem.