Vores virksomhed er drevet af stærke kvinder.

Vi mener, at enhver stærk virksomhed altid har stærke kvinder i toppen. Efterhånden som ledelsen hos Nordina Home er blevet udvidet gennem årene, har vi fået mange flere fantastiske kvinder ind i de beslutningsdygtige stillinger. Nu er 4 ud af 7 af vores ledere stærke kvinder, der er klar til at påtage sig de udfordrende opgaver.

Vi støtter nybagte mødre.

At have vores smukke mødre stærkt involveret i virksomheden er altid vores prioritet. Efter en fødsel afskærer mange virksomheder nye mødre fra de daglige arbejdsopgaver. Vi opfordrer kvinderne i vores virksomhed, til at være involveret i virksomheden så meget som muligt under deres barselsorlov ved at give dem mulighed for at arbejde 8 timer om ugen, hvis de skulle have et ønske om dette.

Vores kvindelige medarbejdere er dygtige.

Færdigheder er afgørende, for at gøre vores virksomhed succesfuld langt ud i fremtiden. Det er netop derfor, at mere end 50% af kvinderne sidder i ledende stillinger. Vi skal værdsætte hvert enkelt individ, ud fra dets færdighedsniveau og vi er stolte af at have så mange utrolige kvinder, der påtager sig nogle af de mest krævende opgaver.

Handling før snak.

Vi er ambitiøse og går op i resultater. Vi vil sikre, at hver eneste afdeling arbejder i perfekt harmoni med hinanden. Som ledere af vores logistik-, regnskabs-, kundeservice- og produktionsafdelinger har vores kvinder i virksomheden et stort ansvar for hvert eneste overskud, der kommer ind i vores virksomhed. Vi har været i stærk eksponentiel vækst i fem år nu, hvilket viser resultatet af vores hårde arbejde gennem årene.